Hantaran: Picnic BasketHi dearie customers,

SuperCun Wedding nak tunjukkan hantaran bertemakan Picnic Basket yang dibuat khusus untuk hari perkahwinan team SuperCun pada 18.11.2011. Warna yang dipilih adalah warna biru turqoise & diinspirasikan daripada picnic basket seperti gambar di bawah ni....

Sumber: mylittleco.com


Bahan paling utama untuk menghasilkan Picnic Basket mudah saja...yang paling penting kena ada serpihan kain perca bercorak polka-dots atau stripe dan bakul anyaman. Kalau ada kedua-dua bahan ini, maka terhasillah hantaran seperti ini....Berita baiknya...kalau B2B di luar sana nak design hantaran yang macam ni, SuperCun Wedding membuka sewaan untuk bakul-bakul hantaran ni. Ada 9 bakul dengan pelbagai rupa bentuk dan saiz seperti dalam gambar tu. So, boleh muat kalau nak letak benda-benda yang kecil atau besar...makanan atau barang-barang persalinan. 

Harga Sewaan: RM10 untuk 1 set. RM10 anda akan dapat 1 bakul. 1 dulang hantaran & 1 alas dulang berwarna kelabu transparent macam dalam gambar. Tidak termasuk decoration. So, B2b just beli kain polka dots mengikut warna tema wedding B2B dan hiasan yang lain. Dah jadi...

Kalau B2B tak ada masa dan ada lebih budget...kami juga menerima tempahan untuk hantaran design yang sama mengikut warna tema anda. Anda akan dapat bakul hantaran beserta decoration mengikut warna tema, alas dulang mengikut warna pilihan dan dulang hantaran. Harga: RM30 untuk satu dulang. 

Kalau B2B minat...segera SMS Nama penuh, Event Date, Event Venue & Your Chosen Items or Your Enquiries to 0192242996(Husna). Atau BBM saja ke 236CBE58. SMS atau BBM dulu...harga masih boleh runding... ;) 


Share on Google Plus

About supercun

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment