Bantal Nikah Untuk Disewa

Hi bride to be..

We all di SuperCun Wedding sangat sedia maklum yang ramai bride to be di luar sana yang nak jimat dan nak DIY sendiri pelamin tunang atau pelamin nikah u all kan?

Macam I jugak dulu...masa nikah beriya-iya buat pelamin sendiri hinggalah "ter" minat bidang wedding planner ni..hihihi. Maybe ramai yang tak tau..I dulu study architecture masa kat U. Konon-konon nak jadi arkitek. Tapi Allah maha mengetahui..daripada design bangunan..sekarang full time carier I..design pelamin..huhuhu. Boleh kot digelar "Arkitek Perkahwinan" :P

Bagi U all yang nak jadi arkitek untuk wedding sendiri..maybe U all minat nak sewa bantal nikah SuperCun.


Bantal ni bulat dan agak tebal. Materialnya kain bersulam bunga-bungaan ala-ala sutera. Harga sewaan = RM50 untuk sebuah. Kalau U all sewa 2 buah, just harganya just RM80 je. Design bantal nikah ni adalah yang terkini di pasaran. We all beli material kain sebab ia lebih sweet dan nampak 'hidup' berbanding material PVC yang bentuk serupa. Yang PVC lebih nipis sikit dan nampak macam 'keras' semacam je. huhu..masing-masing punya taste lah.. Di tengah-tengahnya ada cristal button. Bantal nikah ni akan membuatkan pelamin nikah U all nampak ekslusif dan nampak macam ditempah dari mana-mana butik pengantin...InsyaAllah. All the best!

Sincerely yours,

Husna SuperCun Wedding
http://fb.com/SupercunWedding

For booking or enquiry...
Email to: husnasupercun@gmail.com
atau SMS to 019-2242996
atau BBM : 236CBE58

-
Share on Google Plus

About Husna SuperCun

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

4 comments:

  1. nak beli bantal ni kat mana ye?n brapa harga die?tqvm :)

    ReplyDelete
  2. salam..ade buat sewa lg x..?? utk guna majlis tunang bln 12 neh...area shah alam

    ReplyDelete
  3. salam..de wt sewa lg x..? area shah alam..nk ujg thn neh...bln12

    ReplyDelete