Bekas Kaca Candy Buffet untuk Disewa

Nak jimat untuk candy buffet corner? SuperCun Wedding memang tempat rujukan anda yang nak berjimat. Kami nak sewakan bekas kaca untuk candy buffet corner majlis perkahwinan U all. Kalau nak beli setiap satu..memang mahal kan? So, sewa jelah daripada SuperCun Wedding kay..

Antara koleksi bekas kaca atau set candy buffet SuperCun Wedding.
U all boleh sewa 1 set dengan harga: RM50 per set.

Terdiri daripada balang kaca seperti di bawah:

Sesuai untuk menyimpan cake, cupcakes, brownies, apam polkadots 
dan lain-lain sewaktu dengannya.

2 jenis bekas kaca ni sesuai untuk menyimpan candies yang kecil dan berwarna-warni.


Harga RM50 per set tidak termasuk bekas candy buffet di bawah:
3-tier Cake Stand.
Rental price: RM20 per unit
Sesuai untuk cupcakes, macaroons, apam polkadots, brownies dan lain-lain.

Steel revolver hanger
Rental price: RM10
Jika U all ada candies yang mempunyai ribbon atau tali dan boleh digantung, 
U all boleh sewa steel revolver hanger. Ia boleh berpusing macam merry-go-round..hihihi
Yang ni SuperCun buat gantung cotton candy yang dipek comel.

Bila dah sewa..kemudian U all bolehlah deco sampai jadi cantik macam deco kat bawah ni.

Untuk sewa set candy buffet atau mana-mana bekas kaca koleksi Supercun Wedding, U all boleh contact kami..

Email to: husnasupercun@gmail.com
atau SMS to 019-2242996
atau BBM : 236CBE58


By,

1 comments:

  1. ixora said...:

    sis dok kat ne ek..?

Post a Comment

 
SuperCun Wedding (Sewa Barang Perkahwinan) © 2011 - 2013 | Lot 2119 Jalan Hj Abd Rahman, Pekan Meru, 41050 Klang. Selangor. Tel: 03-33920487